Glögg och pepparkakor i Klippans butiker den 18 december

På kvällen den 18 december kan alla Klippans julshoppare njuta av glögg och pepparkakor i butikerna i centrum. Bakom initiativet står Klippans Köpmannaförening.

Många gör sina julklappsinköp den sista veckan före jul, och för att locka dessa lite extra att handla i Klippan så håller Klippans Köpmannaförenings butiker kvällsöppet mellan 18 och 20.
– Varje affär kommer dessutom att ha egna erbjudanden som är unika för den här kvällen, säger Eva-Lena Burnesson Carlsson från Guld & Silversmedjan.

Att Klippans Köpmannaförenings butiker nu går samman och genomför detta initiativ är för att fortsatt verka för en levande landsbygd.
– Vi måste hålla ihop byn, och locka kunderna till våra butiker. Köpmannaföreningen och vår ordförande Kent Andersson jobbar hårt för det här, och nu hoppas vi att kunderna fortsätter att hitta hit. Kunderna är vår livskraft och de vi jobbar för, och därför vill vi göra det här för dem, avslutar Eva-Lena Burnesson Carlsson.

Julöppet i Klippan:

18/12… Öppet till kl. 20
20/12… Öppet till kl. 16
21/12… Öppet kl. 11-16
22/12… Öppet till kl. 18
23/12… Öppet till kl. 18
24/12… Öppet till kl. 12
31/12… Öppet till kl. 12
5/1…     Öppet till kl. 15

På julskyltningen ordnade Klippans Köpmannaförening en tävling. Bokstäver var utspridda bland butikerna som är anslutna till Köpmannaföreningen och de bildade ordet ”Julbock”. Julia Johansson heter vinnaren som vann 500 kronor att handla för i Klippan! Hurra!