Bjärhus glada vinnare på Skåne-gala!

– Det här är kronan på verket för Bjärhus 2014. Nu firar vi med hela personalen, tårta och baluns, säger en glad Calle Laurén på Bjärhus Gårdsbutik. Den 2 december kammade de nämligen hem priset som Årets Matproducent i Skåne 2014.

Det var Magasinet Skåne som för sjunde året i rad hade sin tävling ”Skånes bästa”. Årets butik, Årets kultur, Årets mataffär. Årets mötesplats, Årets kafé, Årets övernattning, Årets omväg, Årets restaurang och Årets matproducent var priserna som delades ut. Även priset Årets bästa Skåning delades ut och det gick i år till Sanna Nielsen.
– Magasinet Skåne har fått in nomineringar och förslag på pristagare av sina läsare. Bara att bli nominerade var en seger för vår del. Det var roligt att det var så många i Söderåsområdet som vann i sina kategorier, fortsätter Calle.

Mer till skrytväggen!

Priset bestod förutom av äran också av prenumerationer på tidningarna Mat&Vänner, Magasinet Skåne och en kokbok. Och givetvis ett diplom som berättar om det fina priset.
– Det ska vi hänga på vår ”skrytvägg” i butiken. Den börjar bli full nu så vi får nog göra en vägg till, skrattar Calle.
– Vi skickar ett stort tack till alla våra kunder som har gjort drömmen till verklighet. Samarbetet på lokal nivå är det som gjort vår framgång möjlig.

Nu blickar Bjärhus framåt mot ett nytt spännande år.
– 2015 har vi massor av spännande projekt på gång. Bjärhus gör en jättesatsning på att profilera sig även utanför Skåne. Vi har många kunder i Stockholm idag, men vi vill synas ännu mer. Det känns som att vi har ett spännande år framför oss, och vilket perfekt avslut vi fick på år 2014!, avslutar en glad Calle och återvänder till tårtan och firandet hos Bjärhus: Årets matproducent!