Ännu ett år har gått!

Nu är det dags att damma av klyschan ”var tar tiden vägen” igen! Ytterligare ett år har passerat och om några veckor skriver vi 2015.

”Söderås Journals-året” har rullat på i hög fart som vanligt. I tider med stora förändringar i tidningsbranschen så känner vi en stor glädje och tacksamhet mot våra annonsörer och läsare som troget står vid vår sida. Vi får många bevis och uppmuntrande ord om att Söderås Journalen är en välkommen och viktig ”gäst” när den når 14000 hushåll och 1200 företag en gång i månaden i Klippan, Östra Ljungby, Ljungbyhed, Kvidinge, Perstorp och Röstånga. Butiker, företag, organisationer och Klippans kommun använder oss som ”sin” annonskanal och det känns vädligt roligt och bra.

Vi gör allt vi kan för att skapa just ett bra annonsforum för våra kunder genom att göra en efterlängtad och läsvärd tidning. En av nyheterna under 2014 har varit vårt genomförande av Föreningssidan. Denna är till för att alla föreningar i vårt utgivningsområde ska ha en plattform där de kan informera om sin verksamhet. Föreningssidans tillkomst har möjliggjorts av sponsorer till sidan. Dessa sponsorer har under 2014 varit Eurolink, Klippans Bruk, Klippans kommuns Kultur- och fritidsnämnd, Meccom, och Adapt Media. Det är mycket glädjande att dessa företag sponsrar sidan även under kommande år, 2015! Som ”grädde på moset” kan vi också presentera ytterligare fem företag som tycker att föreningslivet är viktigt att slå vakt om genom att sponsra sidan under 2015. Det är Hemköp Ljungbyhed, ICA Kvantum Klippan, Klippans Yllefabrik, Prenad Elmontage Perstorp och Åke Dahls Fastighets AB i Klippan. Stort TACK till alla sponsorer för att ni ställer upp för föreningslivet.

Jag vill även slå ett slag för att titta in på Adapt Medias nya hemsida, www.adaptmedia.se! På sidan finns bland annat ett arkiv med alla Söderås Journalens tidningar vi har producerat sedan år 2006. Där finns många ”pärlor” att hämta för den som är intresserad. Vidare visas vilka som jobbar på Adapt Media och de produkter som produceras.

Till sist vill alla vi på Söderås Journalen tacka annonsörer och läsare för ett roligt 2014! Låt oss gemensamt se till att 2015 blir minst lika roligt!

God Jul och Gott Nytt År!

Bengt Wetterberg
Adapt Media
Ansv. utgivare
Söderås Journalen