Prisutdelning med duktiga frisörer på scen

Den 23 maj samlades många av medlemmarna från Företagarna i Klippan. Det var nämligen dags för Frida Lundblad att ta emot priset som Årets företagare i Klippan.

En trerätters middag serverades på Best Western hotell och underhållningen stod Pontus Assarsson och Peter Andersson för.
– Vi hade en härlig kväll. Cirka 65 medlemmar var på plats. Frida Lundblad hade med sig sina anställda från HardRock Salong och gästerna fick se en show där frisörerna visade en del av sitt arbete på fem modeller. Frida berättade också om sitt liv som framgångsrik företagare från gymnasietiden till idag, säger Adnan Pehlivanovic som är ordförande i företagarna Klippan.

”Hair tattoo”

Frida och hennes duktiga team visade bland annat hur de gör de populära så kallade ”hair tattoos”, där man rakar in ett mönster i håret.
– Men det var ingen av kvällens middagsgäster som vågade sig på en sådan, skrattar Adnan.

Det är styrelsen i Företagarna som nominerar och tar fram pristagaren. Att bli Årets företagare är ett bevis på att arbetet man lagt ner med sitt företag är lyckat.
– Nu går Frida vidare till den regionala finalen i Årets företagare. Det ska bli spännande att följa henne och utvecklingen med HardRock Salong, avslutar Adnan.