Perstorps Vårfest lockade fram både besökare och solsken!

En Vårfest i strålande sommarväder med erbjudande i butikerna, barnunderhållning, tivoli och The Jiglunds på scen för de lite större barnen. Det var delar av programmet som årets Vårfest i Perstorp hade att erbjuda besökarna.
– Förra året hade vi Vårfesten under en dag, men i år bestämde vi oss för att slå på stort och ha fest i dagarna två, säger Lotta Woltersdorf på Blom & Presentboden i Perstorp.

Hon är den som håller i de praktiska bitarna av arrangemanget tillsammans med Företagarna i Perstorp och Perstorps Kommun som är finansiärer.

Tidigare har Perstorpsfestivalen ägt rum ungefär samma tid, helgen kring Mors Dag, men när arrangörerna till festivalen drog sig tillbaka tog Lotta över.
– På fredagen var det nästan FÖR BRA väder, om man får säga så. Då var det så varmt att människor knappt orkade vara utomhus. Lördagen var bättre, inget regn och inte lika varmt. Perfekt Vårfest-väder! Butikerna flyttade ut längst gatan, det var underhållning för stora och små och man kunde åka häst och vagn bland annat. Många av Perstorps olika föreningar fanns också på plats och det var modevisning på Hantverkaregatan.

Nästa års Vårfest ännu större!

Redan nu planerar Lotta för nästa års Vårfest.
– Min förhoppning till nästa år är att ännu fler företag och föreningar i området vill visa Perstorpsborna vad de har att erbjuda. Det finns många fina företag både i och utanför Perstorp. Och det är det alla besökare på Vårfesten får ta del av, säger Lotta.

Om man som förening eller företag är intresserad av att vara med på Vårfesten 2015 kan man redan nu höra av sig till Lotta!