Premiär för traditionellt midsommarfirande i Hyllstofta

Att fira midsommar med dans kring midsommarstången, små grodorna och dragspel har länge saknats i trakterna kring Klippan. Hyllstofta Skytteförening och Hyllstofta Vägförening har i år premiär för ett traditionellt midsommarfirande i Hyllstofta Centrum!

– Vi kände att det saknades ett riktigt midsommarfirande i trakten där folk samlas och firar in sommaren, så därför tog vi initiativet till detta, säger Mats Olsson i Hyllstofta Vägförening.
Skytteföreningen kommer att sälja bullar och fika. Är man intresserad av att hjälpa till att klä midsommarstången så är man välkommen (gärna med egna blommor) att komma och hjälpa till mellan klockan 10-12 på midsommarafton.
– Jag kommer att spela dragspel och leda dansen, fortsätter Mats som till vardags jobbar som musiklärare och spelar i Bob Stevens. Förutom dragspelsdans kommer det också vara prova-på kurs för alla som vill i linedance!
Klockan 18.00 inleder man Hyllstoftas egen midsommarfest vid Skyttestugan, och alla är hjärtligt välkomna!