Om du inte får Söderås Journalen i din brevlåda! Kontakta oss!

Jo, ALLA ska få Söderås Journalen i sina brevlådor!

Vi informerade i Söderås Journalens Marsnummer att vi tvingades byta distributör av Söderås Journalen från Posten till Svensk Direktreklam eftersom Posten i princip ville fördubbla våra distribtuionskostnader. Söderås Journalen delas numera ut till hushållen lördag eller söndag samt till företagen på tisdagar.

Bytet till Svensk Direktreklam har fungerat mycket bra! På två nummer har vi fått ett 30-tal samtal om att man inte har fått tidningen. Det finns så klart ett mörkertal i dessa siffror men vi tycker att det är ett bra resultat! Det är vi mycket tacksamma för. Söderås Journalen delas ut som en gruppförsändelse till alla hushåll, vilket innebär att även de som har ”Nej tack till reklam” på sina brevlådor ska få den. ”Nej tack”-arna får den också eftersom den innehåller information från Klippans kommun.

Vi betalar Svensk Direktreklam för att de ska dela ut den till alla och Svensk Direktreklam betalar sina utdelare för att de ska dela ut den till alla. Detta innebär att vi båda är lika angelägna om att göra ett ”bra jobb” med detta. Vi är därför mycket tacksamma om vi får information från de som inte har fått sin tidning! Ring oss på Söderås Journalen och tala om ditt namn och adress, så meddelar vi Svensk Direktreklam om detta. Vill du, så skickar vi en tidning i brev till dig! Men snälla, gör inte som en person gjorde genom att skicka in vykort anonymt där det står ”Alla får inte alls Söderås Journalen som ni skriver i tidningen” / Hälsningar xxxxxxx-bo. Vi kan ju inte åtgärda felet om vi inte vet vilken adress det gäller…

Alltså: Om du inte får tidningen så ring 0435 – 77 90 50 så fixar vi det!

I övrigt önskar jag alla trevlig läsning i detta majnummer av Söderås Journalen!

Hälsningar
Bengt Wetterberg