Företagsträff på Lilla Kloster

Vårens sista Företagsträff i Klippan ägde rum onsdagen den 14 maj. Denna gång var träffen förlagd på Lilla Kloster som ett företagsbesök utöver den ”vanliga” företagsträffen. Ett trettiotal personer deltog.

Företagsträffen inleddes med att Företagarnas nye ordförande Adnan Pehlivanovic hälsade alla välkomna. Efter det lämnade han över till Lilla Klosters ägare och VD Magnus Ågren. Magnus berättade om företagets verksamhet som utöver de sedvanliga grenarna(!) trädgårdsskötsel, anläggningsarbeten och byggarbetstjänster under det senaste året också lagt VVS-arbeten till sina tjänster. Detta gjordes i och med att man förvärvade det gamla anrika företaget Theisners Rör.

Rundvandring och företagsnyhet!

Därefter bjöds deltagarna på en visning av företagets lokaler och maskinpark. Lilla Kloster har växt mycket de senaste åren, inte minst genom uppförandet av två stora hallar för kontor, personal och maskiner.

Under tiden deltagarna bjöds på en läcker buffé så avslöjade Magnus Ågren att Lilla Kloster fortsätter att utvecklas. Utvecklingen består i att Mec-Coms ägare Bengt Thomasson går in som delägare i Lilla Kloster. Bengt Thomasson är också delägare i Klippans Bruk och är alltså en sann entreprenör och ”Klippan-trogen” profil. Detta nya partnerskap förväntas ge olika positiva synergieffekter för både Lilla Kloster och Mec-Com.

Kommunalrådet informerade

Under kvällen talade också Klippans nya kommunalråd Kenneth Dådring. Han informerade om läget i kommunen, som när det gäller ekonomin håller på att vända. Han hyllade också den anda som inom företagarna i Klippan som innehåller höga ambitioner, mycket energi och vilja. Detta såg han som mycket viktigt att bibehålla med tanke på Klippans kommuns utveckling.

Företagsträffen avslutades med att Adnan Pehlivanovic tackade Magnus Ågren för en trevlig träff på företaget.