Balkongdrömmen förverkligas!

Tina Fors bor på Bladgatan i Klippan. Så fort solen tittar fram flyttar Tina ut på balkongen och njuter av sina blommor, solen och värmen. När hon såg att Söderås Journalen tävlade ut ett presentkort på MP Solskydd i Klippan till ett värde av 2 000 kronor tänkte hon att det skulle vara perfekt för hennes balkong!
– Det är första gången jag vinner i en tävling, och faktiskt första gången jag skickar in. Tänk vilken tur, säger en glad Tina Fors när vi ses i MP Solskydds utställningslokal på Värmevägen 2 i Klippan.

Mats Persson som äger MP Solskydd visar Tina olika sorters markiser och persienner och de diskuterar Tinas balkong.
– Eftersom Tina bor högst upp i bostadshuset så finns det inga naturliga fäste för en markis, men det ska vi givetvis lösa, säger Mats.

MP Solskydd har de bästa solskyddslösningarna både för utom- och inomhusbruk och har arbetat 25 år i branschen. Produktsortimentet är stort och personalen professionell, så utan tvekan kommer de att kunna ta fram den allra bästa lösningen för Tina.

Skydd mot solen och ger värme under sommarkvällen

Tinas balkong är cirka 3,30 lång och 1,60 bred.
– Det är inte stort, men det räcker för mig, säger Tina som till vardags jobbar på den Öppna förskolan på Familjens Hus i Klippan.

– Det som är så bra med en markis på balkongen är att den både skyddar mot solen och håller kvar värmen på kvällen, säger Mats.

En solig sommar välkomnas!

Några dagar efter mötet på MP Solskydd meddelar Mats efter inspektion att det går mycket bra att sätta upp en markis hos Tina.

Tina lovar att skicka bilder till Söderås Journalen av det färdiga arbetet. Både hon och Mats längtar efter sommaren!
– Jag mer eller mindre lever på min balkong så fort solen tittar fram, säger den glada vinnaren som redan hunnit få lite solbränna på kinderna efter några soliga vårtimmar på balkongen.