ÅRETS BILD 2014

Det är så kul att fotografera så vi ordnar givetvis en ny tävling för 2014 som pågår året ut.

Varje fotograf deltar med maximalt fem bilder, och man väljer själv vilken eller vilka av de fyra kategorierna (Natur/djur, Människor, Ögonblicket och Lokala motiv) man medverkar i. När det gäller lokala motiv måste det framgå på bilden att den är tagen inom Söderås Journalens utgivningsområde. I övrigt är det enda krav som finns att bilden ska vara tagen under 2014.

Tävlingsbidragen laddas upp på Klippanshopping.se under fliken ”Tävling”, där man också fyller i kontaktuppgifter. I början av 2015 presenterar Söderås Journalen en vinnare i varje kategori. Vinnarna får vardera 1 000 kronor i pris i form av så kallade Klippancheckar, som kan användas i Klippans Köpmannaförenings butiker.

Lycka till!