Vårskor för hela familjen

När du som kund stiger in genom dörrarna hos Trendi Skor i Perstorp möts du av det allra senaste vårmodet för fötterna. Utbudet är stort, här finns skor för alla åldrar och till hela familjen. Kjersti Landgren bytte för 23 år sedan yrkesinriktning och blev butiksägarinna. Ett val hon aldrig ångrat!
– Jag jobbade som förskollärare i 12 år innan jag tog över Trendi Skor. Genom bekantas bekanta fick jag höra att butiken var till salu och jag slog till.

Att driva butik var inte helt nytt för Kjersti, även om hon först valde att utbilda sig till och arbeta som förskollärare. Tillsammans med sin mor hade hon drivit garn- och barnklädesbutik i Riseberga, så intresset för en egen butik har alltid funnits där.

De flesta inköpen till Trendi Skor gör Kjersti på en stor inköpsmässa i Varberg.
– Under året blir det lite fler kompletteringar och det är väldigt roligt att se utbudet på mässan, säger Kjersti.

23 år med skotrender

Med 23 år i bagaget inom skobranschen har Kjersti sett många trender komma och gå.
– Det har verkligen funnits det mesta. Alla sorters klackar och olika spetsiga eller trubbiga skospetsar har kommit och gått. Den märkligaste skon som jag sålt var nog Buffaloskon. De hade jättehög sula hela vägen under skon och var väldigt populära på 90-talet! Jag hade själv aldrig några sådana på mig, skrattar hon.

Vårmodet präglas av mycket sneakers, både till dam och herr.
– Idag är folk inte på jakt efter skor som matchar den övriga klädseln lika mycket som förr. Nu vill många människor ha skor som sticker ut och syns, säger Kjersti och erkänner att hon själv inte har så många tokiga skor. Hon gillar att det idag finns många skor som är både snygga och bekväma och så beskriver hon också sin egen skosmak.

Service och personligt bemötande

Kjersti hoppas att 2014 kommer bli ett år då kunderna fortsätter att handla hos Trendi Skor.
– För mig och mina anställda Maria och Marianne är det roligt att kunna erbjuda service och ett personligt bemötande. Även min dotter Emelie har jobbat här en del.

Det återstår att se vad skotrenderna för 2014 kommer att bjuda på. En sak är i alla fall säker. Det senaste skomodet hittar du hos Kjersti och Trendi Skor.