Vårfest i Klippan centrum

Den 26 april blir det ”Vårfest” hos många av affärerna och handlarna i Klippan. Mellan klockan 10-15 kan man passa på att fynda i affärerna, se på dansuppvisning, lyssna på lokal musik och mycket mer!
– Responsen från Klippanborna och andra besökare brukar vara väldigt bra när vi har såna här arrangemang, säger Kent Andersson som är ordförande i Klippans Köpmannaförening.

Storgatan kommer att stängas av och här kommer man kunna njuta av amerikanska veteranfordon som visas upp. Bilpartner kommer också finnas på plats för att visa upp vårens bilar.

Dans och musik

– Dansföreningen Saltito kommer att ha uppvisning och det blir musik med lokala musiker. Det kommer finnas chans att köpa mat och det blir blandade aktiviteter för stora och små.

Kent och de övriga medlemmarna i Köpmannaföreningen hoppas att Vårfesten och liknande arrangemang får folk att uppskatta utbudet som finns på hemmaplan i Klippan.
– Det är så härligt att se folk gå man ur huse när vi arrangerar sådant här. Man fyndar i Klippans olika affärer, tar något att äta och pratar med folk man stöter på. Precis som en handelsdag ska vara! Solsken och vackert väder är självklart beställt, avslutar Kent och hälsar alla välkomna på Vårfesten i Klippans centrum.