300 kvm möjligheter!

Tillhör du kategorin som gärna hittar på undanflykter när det kommer till träning? Den 16 och 17 april har Studioaktiv 24 öppningsdagar i Ljungbyhed. Då förvandlas undanflykter till möjligheter! Styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner, fria vikter, solarium och öppet dygnet runt är något av allt som kommer erbjudas till rimliga priser.

– Vårt koncept är att alla ska ha råd att träna. Studioaktiv 24 finns sedan tidigare i Eslöv, Lund, Bjuv och Åstorp. De stora koncernerna missar ofta de mindre orterna, men här finns också en efterfrågan på träning, säger Marcus L. Andersson som är marknadsansvarig och personalansvarig för Studioaktiv 24.

Den 16 och 17 april är det öppningsdagar i det nya gymmet som kommer att finnas i Kreabs gamla lokaler på Ljungbygatan.

I den 300 kvm stora lokalen finns stora och fräscha ytor. Lokalen passar perfekt för träningsverksamhet och här fanns sedan innan omklädningsrum med duschar och toaletter.
– Åke Dahl Fastighets AB har verkligen hjälpt oss att hitta en perfekt lokal och nu öppnar vi äntligen!

Stort utbud

Receptionen är bemannad under vissa tider och det kommer finnas ett stort sortiment av kosttillskott, bars och återhämtningsdricka. Studioaktiv 24 tar bara in noga utvalda varor och personalen har utbildning i att ta fram det bästa för just dig.

Alla Studioaktiv 24-gym har öppet dygnet runt. Som medlem kommer du alltid in i lokalerna och kan träna när du kan och har tid, även om receptionen inte är bemannad. Medlemmar har också möjlighet att träna på alla andra av Studioaktiv 24:s anläggningar utan någon extra kostnad.
– Studioaktiv 24 är ett gym för gemene man och vi riktar oss till vardagsmotionären. Vår filosofi är att det ska vara billigt att träna. Hos oss kostar det från 99 kronor i månaden och sen väljer man själv till vad man vill.

För Marcus och hans kollegor på Studioaktiv 24 är det viktigt att visa medlemmarna att man är ett företag som bryr sig om sina medlemmar. Företaget har sin egen servicetekniker och det finns regler som man är väldigt noga med för att hålla det rent och snyggt.

Personlig tränare

Förutom ett komplett utbud med styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och fria vikter kommer man också kunna boka träning med Emma Andreasson, Personlig Tränare.
– Personlig träning är ofta väldigt dyrt. Vi tycker att alla ska ha råd att träna och även att anlita en personlig tränare. Med Emma eller någon av våra andra tränare kan man utvecklas i sin träning och nå sina mål. Därför har vi väldigt konkurrenskraftiga priser hos våra personliga tränare och de bokas genom vår hemsida eller på plats.

Positiva konsekvenser för både samhälle och individ

Marcus och Studioaktiv 24 ser många positiva konsekvenser med att öppna upp på de mindre orterna. Förutom att det blir lättare för folk att träna så betyder det även en del för samhället.
– I Bjuv var det ganska stökigt kring centrum innan vi öppnade. När vi hade öppnat fanns det plötsligt något att göra och många hade saknat ett gym. Det är roligt att vara med och skapa någonting som lyfter byarna där vi öppnar.
Nu finns det helt enkelt inga ursäkter längre! Studioaktiv 24 erbjuder dig en träningsanläggning med allt vad du kan önska dig, öppet dygnet runt, bra priser och på hemmaplan i Ljungbyhed!