Kropp, själ och ande!

Kerstin Sjöberg och Anette ”Nettan” Nilsson jobbade tillsammans för flera år sedan. Då kunde de inte veta att deras vägar åter skulle korsas.

I butiken ”Efter regn kommer sol” kan du få hjälp att hitta den viktiga balansen där kropp, själ och ande hör ihop.
– Den 8 mars var det 1-års jubileum. Jag är väldigt nöjd med den här första tiden. Folk har börjat hitta hit och jag har växt in i det och funnit min nisch, säger Kerstin som startade butiken 2013.

Utbudet är ovanligt och annorlunda med stenar, symboler, änglar och andra spännande saker. I den lugna och harmoniska butiken kan du också komma in och bara vara.
– Jag går på magkänslan när jag köper in varor till butiken. Jag säljer ingenting jag inte själv kan stå för, säger Kerstin.

Livserfarenheter

För Kerstin är butiksnamnet ”Efter regn kommer sol” väldigt talande. Som nybliven mamma vid 20-års ålder fick hon beskedet att hennes dotter var blind och för fem år sedan svävade hennes son mellan liv och död efter en olycka.
– Genom min butik kan jag hjälpa folk att hitta solen efter regnet. Och jag om någon vet att det är okej att må skit, man får vara ledsen och må dåligt. Tack vare det som hänt mig i mitt liv, har det utvecklat mig till den jag är idag, fortsätter Kerstin.

Avslappnande aromamassage

Anette har mottagning en trappa ner i ett vackert inrett rum. Där utövar hon aromaterapi i kombination med akupressur.
– Det är en mjuk och avslappnade massage med inslag av akupunkturpunkter. Oljorna jag använder är vegetabiliska och eteriska. Kunderna upplever ofta behandlingarna som djupt avslappnande. Mitt mål är att få kunderna att känna sig trygga. Då är det lättare att slappna av under aromamassagen, säger Anette.

Kerstin och Anette driver butiken och mottagningen i Klippan efter en grundtanke: kropp, själ och ande hör ihop. Mår man inte bra i en av dessa grundstenar så påverkas kroppen och livet.
– Vi vill hjälpa folk att må bra och erbjuder produkter och behandlingar till ett pris som alla har råd med, säger Kerstin.

Ljuspunkter och glädje

Under 2014 kommer de satsa på att bygga upp verksamheten ännu mer. Kerstin kommer att ha föreläsningar, bland annat för vårdpersonal, för att förmedla sina erfarenheter och hjälpa folk att se livet på ett annorlunda sätt.
– Hur hemskt saker och ting än kan kännas så finns det solsken efter regn och det är dessa ljusglimtar vi vill hjälpa till att finna.