Vinn påskpysselstund hos Olanderssons Blommor!

Påsken närmar sig med stormsteg och Söderås Journalen ger dig chansen att vinna en inspirerande blomsterträff på Olanderssons blommor i Ljungbyhed.

Denna gång utser vi 4 vinnare som vinner ett kurstillfälle i den härliga och inspirerande miljön i Olanderssons mysiga blomsteraffär. Där får du under kunnig handledning hjälp att skapa ditt eget påskarrangemang. Tveka inte, tävla om chansen till en pysslig och kreativ träff! Att du dessutom kan skryta för dina middagsgäster att du gjort blomsterdekorationerna på påskbordet själv är bara bonus! Varje vinst är värd 500:-

Skicka din motivering senast den 5 mars och berätta varför just DU ska vinna till:

Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 Klippan

Glöm inte att märka kuvertet med ”Blommor”.

Lycka till!