Massor av anledningar att fira!

Lagom till HardRock Salong i Klippan firade 5 år fick Frida Lundblad, ägare och grundare, besked om att hon blivit Årets företagare i Klippan. Söderås Journalen tittade in på salongen för att säga grattis och ställa den klassiska frågan: Hur känns det?

– Det är otroligt stort för mig att bli Årets företagare i Klippan, ja, det är rent ut sagt skitroligt, säger en mycket glad vinnare.

När Frida Lundblad startade HardRock salong för fem år sedan var hennes tanke så klart att det skulle gå bra, men att det skulle gå så här bra hade hon inte vågat hoppas på. För henne har mottot alltid varit ”The sky is the limit”. Under de här fem åren har mycket hänt. Salongen och frisörerna som jobbar där har fått många prestigefyllda priser.

Eget märke och spännande framtidsplaner

Frida Lundblad och HardRock Salong har ständigt nya idéer och givetvis finns det framtidsplaner med i beräkningarna.
– Jag och mitt crew har många spännande planer på gång. Jag kan avslöja att en av våra nya satsningar är lanseringen av mitt eget märke inom hairextensions. Och sen är det en del annat på gång, avslutar Frida lite mystiskt.

Företagarna i Klippan

Priset delas ut av föreningen Företagarna i Klippan. Deras motivering till att Frida skulle få priset lyder på följande sätt:

”Allt sedan starten 2009, veckan efter studenten, har Frida Lundblad visat en extraordinär talang på entreprenörskap. Efter fem år med goda ekonomiska och yrkesmässiga resultat uppvisar företaget en personalstyrka på fem personer. Utöver frisörtjänster har verksamheten utökats med nagelteknologi, frisörprodukter och att utbilda andra frisörer. Salongen är inte traditionell, utan sticker ut genom Fridas egen stil som en kreativ och trendsättande företagare.
Inspiration och nyheter hämtas från mässor, såväl i Sverige som utomlands.
Frida Lundblad är en mycket god representant för kvinnligt företagande och entreprenörskap.”

Söderås Journalen och Adapt Media utropar ett Stort grattis!