”Nya delar” i personalen på Börjessons bil

På Börjessons Bil i Klippan är det rockader! Det är på anställningsfronten det händer grejer och Daniel Olofsson, som du kunnat se på verkstadsgolvet i 15 år, har flyttat in på kontoret och jobbar numera som kundmottagare och servicerådgivare. Inne i verkstan hittar du förutom Thomas Johansson också Henrik Jönsson, nyanställd sen årsskiftet.

Dennis Hansson som är verkmästare på Börjessons Bil berättar om ”rockaderna”.
– När Daniel valde att ta jobbet som kundmottagare och servicerådgivare behövde vi en ersättare till honom och det blev Henrik. Henrik är hemmahörande i Klippan och har jobbat i Ängelholm som biltekniker i 10 år, och nu har han kommit ”hem”. Både Henrik och Daniel påbörjade sina nya tjänster vid årsskiftet och än så länge har jag inget att klaga på, säger verkmästaren.

Auktoriserad verkstad för Volkswagen och Skoda

Börjessons Bil är auktoriserad verkstad för Volkswagen och Skoda. Företaget startade i Alingsås och finns idag också i Ängelholm och sen 25 år tillbaka i Klippan. Allt som har att göra med service och reparationer på din Volkswagen eller Skoda kan Börjessons Bil hjälpa till med.

Dennis tog över som verkmästare på Börjessons Bil vid årsskiftet 2012/2013 så han har nu avklarat sitt första år.
– Verkmästare är egentligen en gammal titel. Det kan jämföras med driftsansvarig, verkstadschef och platschef. Jag är bilmekaniker i botten och är uppväxt i Åsljunga. Jag läste fordonsprogrammet på Tegelbruksskolan, därefter jobbade jag tio år i Borås. När det var dags för Skåne igen så ringde jag till Börjessons i Ängelholm och då visade det sig att verkmästaren i Klippan skulle sluta och börja i Ängelholm. Då fick jag en förfrågan att ta över i Klippan.

Framtidsplaner

Ute i receptionen ringer telefonen och Daniel svarar. En kund hämtar ut sin bil och fler bilar anländer till den stora kundparkeringen.
– Framtidsplanerna för Börjessons Bil är att kunna anställa ytterligare en mekaniker. Vi har haft tre mekaniker tidigare, och det ligger i planeringen att vi snart ska kunna ha det igen, avslutar Dennis innan vi lämnar honom, Daniel, Henrik och Thomas som alla återgår till sina arbeten för att kunna ge dig som kund den bästa servicen.