”Gör om mig” – Blir du vår vinnare 2013?

Känner du att du ständigt ser ut på samma sätt och traskar runt i gamla trasor? Känns det som en blöt hund hoppat upp och lagt sig som frisyr över huvudet på dig? Här kommer världens chans från oss på Söderås Journalen, det har blivit dags för vår populära tävling ”Gör om mig”.

Du tävlar om en chans att få bli stylad på Hard Rock Salong i Klippan som fixar hår och makeup. Basthi eller Lukas by Basthi hjälper dig att plocka fram kläder till din nya stil. Hela dagen förevigas i ord och bild i ett reportage i Söderås Journalen. Vinsten är värd 4000 kronor.

Vinsten är personlig och du kan inte nominera någon annan. Vi söker både killar, tjejer, damer och herrar.

Senast den 4 november vill vi ha din motivering där du berättar varför du ska vinna och vilken klädstorlek du har.

Bifoga även en bild av dig själv. Skor ingår ej. Lycka till!

Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 Klippan

Märk kuvertet ”Gör om mig”