60-årig bröllopsdag firades med brunch

Vissa saker blir bara så rätt direkt! Som att vinnarna av en brunch på Best Western Hotell i Klippan blev Britt och Stig Wirholt, det var verkligen en fullträff!
– Jag blev så glad att jag fällde några glädjetårar när jag fick beskedet att vi vunnit, säger Britt.

Så här skrev Britt och Stig i brevet: ”Inte vet vi hur vi ska skriva, men vi skulle så gärna vilja ha en liten ”skiva”. Att med god mat tillsammans med nära och kära, fira vår 60-åriga bröllopsdag skulle vara en stor glädje och ära”.

Tre generationer firade

Britt och Stig bjöd med sig sina två döttrar, deras barn och barnbarnsbarn med familjer. Tre generationer var samlade på söndagsbrunchen och alla njöt av maten.
– Det fanns så mycket att välja på, jag kan inte ens räkna upp allt som var uppdukat! Och det var så gott och servicen var fantastiskt, summerar en lyrisk Britt.

Best Western hade från en liten ”Söderås Journalen-fågel” fått viskat i örat att det firades 60-årig bröllopsdag, så de hade ordnat med fina blommor till Britt och Stig. Barnen gav sina föräldrar 60 röda rosor och Britt fick en extra present av sin make.
– Jag har en så snäll make som gör allt för mig. 60 års äktenskap är ju diamantbröllop, och gissa vad jag fick av min underbare make när vi satt och åt brunch? En diamantring!

Britt och Stig fick verkligen firat sin bröllopsdag precis som dom ville med familjen, god mat och service i massor.

Efter den härliga söndagsbrunchen på Best Western sammanfattade Britt dagen i ett sms till sina barn: En dag att minnas!