Omväxlande utmaningar för Mojo

Martin Olof Johansson blir förkortat Mojo, och det är precis vad Martins företag heter, Mojo Betong & Bygg.
– Att det är omväxlande och utmaningarna, det är det jag gillar mest med mitt jobb, säger Östra Ljungbybon Martin.

Specialuppdrag

Omväxlande jobb kan man minst sagt säga att Martin Johansson har. Mojo som funnits sen 2004 gjuter grunder till hus, uterum och andra typer av byggnader. Mark och trädgårdsplanering med grävarbeten och dräneringsjobb kan stå på Martins agenda ena dagen och andra dagen kan det vara fontänmontering på Väla (!!!).
– Den stora fontänen på Väla är det Mojo som fått på plats och gjort allt arbete kring, det är kanske ett av mina mest annorlunda arbete även om jag haft många specialuppdrag.

Stort kontaktnät

Mark- och anläggningsarbeten, dränering, rivningsarbeten samt murning och putsarbeten är bara några exempel på vad du kan få hjälp med genom att anlita Mojo Bygg.
– Genom mitt kontaktnät kan jag erbjuda allt inom bygg. Min specialitet är mark och grunder, stommar och den grövre biten av arbetet.

Företagaren och byggnadsarbetaren Martin Johansson har bott i Östra Ljungby i tio år.
– Jag har båt i Domsten och tycker om att fiska när jag får tid över, säger Martin. Och när han tar ut båten passar han på att beundra stödmurarna kring Domstens hamn, ännu ett av Mojos specialuppdrag!

* Kontaktuppgifter till Martin hittar du i Söderås Journalens Branschregister!