Ljus och värme!

Eva Eriksson heter vinnaren i Söderås Journalens augustitävling. Eller rättare sagt, hennes man, Bengt Eriksson, är vinnaren eftersom Eva ville vinna 2 000 kronor att handla för på Herners El i Ljungbyhed för att kunna glädja maken med vinsten som en födelsedagspresent.
– Nu säljer vi mycket ljuskällor, det märks att det börjar bli höst och mörkare, säger Ulla Herner som tar emot Bengt och Eva när dom kommer för att hämta ut sin vinst.

Trädgårdslampor

Och ljuskällor är (l)just vad Bengt väljer när han och hustrun går runt och botaniserar bland allt som erbjuds på Herners El.
– Dom här lamporna att ha utomhus ska jag ha. En ska vara ovanför garagedörren och sen ska jag ha i trädgården också,
säger födelsedagsgrisen.

Sommaren sätter spår

Ulla Herner märker att det varit en varm sommar.
– Många kommer in och behöver hjälp med att hitta en ny kyl och frys, en del gamla kylskåp och frysar har inte klarat den varma sommaren.

– Vi säljer mycket dammsugare också. De nya varianterna som kommit nu är så mycket effektivare och tystare än sina föregångare.

Familjeföretaget trotjänare i Ljungbyhed

Herners El har funnits i Ljungbyhed sedan 1984 och är ett familjeföretag. I butiken kan man förutom lamporna som Bengt valde även hitta vitvaror från de flesta av marknadens fabrikat. Behöver man hjälp med installationer, reperationer och service finns givetvis den hjälpen också att få från Herners El.

Sen rotavdraget infördes hjälper man till med det direkt vid arbetet och skickar in uppgifterna till Skatteverket för att underlätta för kunden.

Presenttips!

Vad är då Ulla Herners tips på en bra födelsedagspresent från butiken?
– Många använder fortfarande väldigt gamla strykjärn. Det är mycket bättre att byta till en ny, bättre och energisnålare modell.

Även om det var Bengts vinst så hade hustrun Eva tur, det blev en slant över efter lampköpet så Eva kunde välja en hårtork. Nu är det Bengt som ska försöka komma på en bra födelsedagspresent till Eva, och hur ska han kunna toppa det här?
– Ja, det är ju ett tag till Eva fyller år, så det får jag nog fundera på, avslutar vår tävlingsvinnare och lämnar nöjd Herners El med sina nya trädgårdslampor. Ulla Herner konstaterar glatt att de fick både ljus och värme med hem.