Information från Klippanshopping.se – om och i Klippan

Söker du ett telefonnummer till något Klippan-företag? Finns det någon som ramar in tavlor här? När stänger klädbutiken? Vad ska du hitta på i helgen? Händer det något kul ikväll? Eller har du kanske ett evenemang på gång som du vill tipsa om? Vill du läsa en 7 år gammal Söderås Journal? Missade du när ditt barnbarn var med i Söderås Journalen? Vi har lösningen på alla dessa frågor: www.klippanshopping.se!

Information från butiker och företag

Klippanshopping.se erbjuder dig massvis med nyheter och information om Klippan. Här kan du se Aktuella erbjudanden från olika butiker och företag, hitta telefonnummer och adresser till dem. Kanske vill du veta vad din favoritrestaurang serverar till lunch, eller så behöver du hitta en hantverkare i Klippan? Alla babybilder som publiceras i Söderås Journalen finns också på sajten. Som läsare hittar du lätt bland de olika kategorierna som finns på sidan.

För butiker och företag är Klippanshopping.se en möjlighet att nå ut till både nya och gamla kunder.

Din digitala Söderås Journal

Klippanshopping.se är också din digitala tidning där kan du läsa artiklar som varit publicerade, eller ska publiceras, i Söderåsjournalen. Ett arkiv finns också här med “de senaste” 76 numren av Söderås Journalen som du kan läsa. Lokal nutidshistoria i pdf-format!

Fototävling

I vår årliga fototävling utses fyra vinnare som vi förärar vars 1000:- i pris. År 2012 fick vi in cirka 200 bilder och tävlingen är i full gång även 2013. Läs mer om fototävlingen på Klippanshopping.se under fliken “Tävling” så kanske du blir en av pristagarna!

Evenemang finnes och sökes!

Du kan få många tips på vad som är på gång i Klippan genom sajten. Under fliken ”Evenemang” listas vad som är på gång inom föreningar och i kommunen. Har du ett bra tips på ett evenemang så tar vi gärna emot det på evenemang@klippanshopping.se. Om du inte är “datoriserad” så kan du också skicka in ditt tips till:

Adapt Media, Norra Skolgatan 2, 264 33 Klippan