ÅRETS BILD 2013

Nu är tävlingen i full gång! Gå in på Klippanshopping.se och klicka på tävling och inskickade bidrag för att se på alla fina foto.

Premisserna är desamma som sist: Varje fotograf deltar med maximalt fem bilder, och man väljer själv vilken eller vilka av de fyra kategorierna (Natur/djur, Människor, Ögonblicket och Lokala motiv) man medverkar i. När det gäller lokala motiv måste det framgå på bilden att den är tagen inom Söderås Journalens utgivningsområde. I övrigt är det enda krav som finns att bilden ska vara tagen under 2013. Som extra bonus lottar vi i år ut en 50×70-utskrift i canvas på något av de inkomna bidragen – varje månad!

Tävlingsbidragen laddas upp på Klippanshopping.se under fliken ”Tävling”, där man också fyller i kontaktuppgifter.

I början av 2014 presenterar Söderås Journalen en vinnare i varje kategori. Vinnarna får vardera 1 000 kronor i pris i form av så kallade Klippancheckar, som kan användas i Klippans Köpmannaförenings butiker.

Lycka till!

EXTRA BONUS!!!
Varje månad lottar vi ut en utskrift (50 x 70 cm) i canvas på något av de inkomna fotona!

Länk till fototävlingen