Profiler sökes!

Ett av Söderås Journalens mest uppskattade inslag är våra så kallade profilartiklar. I varje nummer får du som läser tidningen stifta bekantskap med någon som vi på Söderås Journalen i någon bemärkelse anser vara en profil.

Nu skulle vi emellertid vilja höra vem du skulle vilja läsa om fram­över? Hör gärna av dig med förslag! Vem som är en profil kan man ju naturligtvis alltid diskutera, men kom med de förslag du tycker är bra, så väljer vi ut de vi tycker passar bäst. De viktigaste kriterierna för att vara en profil är att personen i fråga antingen är boende i eller bördig ifrån Söderås Journalens utgivningsområde (Klippan, Östra Ljungby, Stidsvig, Kvidinge, Ljungbyhed eller Röstånga). Utöver detta får personen gärna vara aktiv i föreningslivet eller ägna sig åt någon form av annan form av hobby eller kulturutövning, eller kanske ha ett spännande arbete.

För att du ska få lite inspiration och förstå ungefär hur vi tänker när vi väljer ut profiler presenterar vi här intill ett litet kollage av tidigare profiler.

Har du några förslag på profiler som du skulle vilja läsa om i Söderås Journalen? Skicka i så fall ett brev till oss på följande adress:

Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 KLIPPAN

Du kan naturligtvis även maila till info@adaptmedia.se