Företagsträffen flyttade ut till Åsbo Ryttarförening

Omkring 20 Klippanföretagare fick på onsdagskvällen den 8 maj en rundtur på Åsbo Ryttarförening inför Åsbo CAN Driving, VM-kvaltävlingen i körning som hölls där den 9-12 maj. Vanligtvis brukar Klippans kommun och Företagarna Klippan hålla sina månatliga träffar vid lunchtid på Best Western Hotell Klippan, men den här gången flyttade man alltså ut arrangemanget till Åsbo Ryttarförening.

Komplett rundtur

Rundturen leddes av Åsa Ericsson och Ulla Herner, ordförande respektive kassör i Åsbo Ryttarförening, som initierat och informationsrikt berättade om föreningens verksamhet i allmänhet och om helgens tävlingar i synnerhet. Sällskapet fick bland annat se två körningsekipage träna inför helgens tävlingar, och de som kände sig manade fick även testa på att åka med i körningsvagnen. Det blev även visning av ridhuset, stallet och banan där tävlingarna skulle hållas den kommande helgen. Anders Lindberg, näringslivsutvecklare i Klippans kommun, var mycket nöjd när han efteråt tackade för den guidade visningen.
– Den energi ni visar upp är imponerande, och det var roligt att få komma hit och se er anläggning. Ridhuset var ett fantastiskt ställe som man skulle kunna fylla med andra aktivteter så som mässor eller vad som helst.

Sommaruppehåll och Galakväll

Denna företagarträff var den sista för säsongen, innan det är dags igen i september. Företagarna Klippans ordförande Hans-Göran Dahl flaggade för den galakväll som kommer att hållas den 31 maj på Best Western Hotell Klippan. Då ska nämligen hotellets ägare, Mikael och Susanne Lundin, hyllas som Årets företagare 2012.
– Anmälningarna har precis gått ut, och vi hoppas att så många som möjligt av er vill komma. Det kommer endast att kosta 100 kronor per person, och då ingår måltid, under­hållning och en massa överraskningar. Ta gärna med er era respektive och era anställda. Det kommer att bli en trevlig kväll.