Större lokaler för MP Solskydd

MP Solskydd har flyttat till nya lokaler. Sedan en tid tillbaka har man numera sin verksamhet på Värmevägen 2, alldeles intill viadukten som binder samman centrumdelen av Klippan med Åbytorps industriområde.
– Det känns toppen att vara här, precis vid inkörsporten till centrum, tycker ägaren Mats Persson.

Ökade öppettider

Flytten till de nya lokalerna har logistiska skäl. På Värmevägen får MP Solskydd nämligen allt under ett tak.
– Först och främst får vi en utställning på över 100 kvadratmeter, som möjliggör att vi kan visa upp betydligt mer produkter än tidigare, vilket vi hoppas ska attrahera ännu fler kunder. Att vi dessutom kan
ha detta i anslutning till kontor, verkstad och lager är också positivt, tycker Mats Persson.

Den nya utställningsmöjligheten får också en avspegling i öppettiderna. Planen är nämligen att ha öppet även på lördagar, så att nyfikna kunder i lugn och ro ska kunna gå runt och titta på utbudet.
– Vi satsar på detta från mars månad och fram till semestern, så får vi se hur det faller ut.

Kostnadsfria hembesök

Men bara för att man ökar öppettiderna och får en större utställning innebär det inte att den traditionella verksamheten nedprioriteras.
– Naturligtvis kommer vi även i fortsättningen att erbjuda kostnadsfria hembesök inklusive måttagning och prisuppgifter. Dessutom kan vi erbjuda lackerade profiler i såväl vitt som grått och svart utan något pristillägg.

Många nyheter

Det händer mycket i solskyddsbranschen den här våren. Till exempel kommer ett antal helt nya markiskollektioner med ny design, något som bara sker ungefär var femte år.
– Trendfärgerna är svart, grått och sandfärgat, med lite nya typer av mönstring, säger Mats Persson.

På monteringssidan blir de tekniska landvinningarna bara mer och mer avancerade för varje år som går. Det senaste är iPhone-appar.
– Har man ett visst fabrikat är det bara att ladda hem rätt iPhone-app, så kan man styra sin markis oavsett var man befinner sig. Det är rätt otroligt egentligen, avslutar Mats Persson.