Glada vinnare – jätte nöjda med sin kväll på Hillesgården!

När Söderås Journalen lottade ut biljetter till nyårsrevyn på Hillesgården i Fastarp fick vi många tävlingsbidrag. De två lyckliga vinnarna blev Jan Nilsson och Lennart Svensson, båda bördiga från Klippan, som fick glädjen att ta med sig tre personer var till föreställningen som hölls lördagen den 12 januari. Förutom god underhållning bjöds det även på julbuffé i pausen. Söderås Journalen passade på att fråga båda vinnarna vad de tyckte om kvällen som helhet.

Lennart Svensson

Kan du tänka dig att återvända fler gånger till Hillesgården?
– Ja absolut! Jag har varit på revyn en gång tidigare, och det var precis lika välordnat den här gången. Det blir säkert fler turer till Hillesgården framöver.

Hur var det att äta julmat i mitten av januari? Det gör man ju inte vanligtvis kanske.
– Det var mycket gott. Precis lagom med mat också. Ett bra upplägg helt enkelt!

Hur ofta skickar du in till Söderås Journalens tävlingar?
– Det händer lite då och då, men jag har aldrig vunnit innan.

Jan Nilsson

Vad tyckte du om revyn?
– Det var alltigenom trevligt. Revyn var mycket underhållande, och vi bjöds på fin mat i pausen, så det var en lyckad kväll på alla sätt och vis!

Var det första gången på Hillesgården?
– Nej. Jag och hustrun har varit på revyn för många år sedan, när de precis började med den, vi var mycket nöjda då ockå.

Du är rullstolsbunden. Hur fungerade det på Hillesgården?
– Mycket bra! Det fanns ju hiss där så det var inga problem att ta sig upp till hörsalen på andra våningen. Vi blev mycket väl mottagna.

Är det första gången du skickar in till Söderås Journalens tävlingar?
– Nej, det brukar jag göra ibland faktiskt. Jag kan inte minnas att jag har vunnit tidigare, så det var en väldigt glad överraskning när ni ringde.