Bowlingkväll livade upp

Två serier bowling, goda tacos och många skratt – det blev receptet på en trevlig kväll för familjerna Lindström och Ljunggren från Klippan. Margareta Lindström blev en av vinnarna i Söderås Journalens och Bowla.net:s månadstävling, och valde att ta med sig maken Boris samt goda vännerna Magnus och Jessica.
– Den här vinsten kom verkligen i rätt läge. Min man Boris har precis blivit av med jobbet genom en konkurs, så januari har varit lite extra tung. Att få komma iväg så här blev ett litet ljus i mörkret!

På samma våglängd

Familjerna Lindström och Ljunggren har umgåtts i många år, och ligger, som Margareta säger, ”på samma våglängd”. Därför var det aldrig något tvivel om vilka hon och Boris skulle bjuda med sig.
– Vi har gjort mycket roligt ihop, men har aldrig bowlat tillsammans. Magnus avgick med vinsten, och det var väl mest för mig som det gick lite halvknackigt – men jag hade ju redan vunnit i och med att jag vann tävlingen, så jag var glad ändå, skrattar Margareta Lindström.

Kul oavsett utgång

Margareta har aldrig tidigare varit på Bowla.net en fredagskväll, men efter vinsten, som alltså förutom en timmes bowling även innehöll gratis tacobuffé, kan det bli fler gånger.
– Det är kul att bowla. Man har trevlig oavsett om det går bra eller dåligt, tycker hon

Finnes: Arbetstagare

Och när Margareta ändå har chansen vill hon också passa på att upplysa alla arbetsgivare i Söderås Journalens utgivningsområde om att maken Boris är tillgänglig för dem.
– Han har arbetat inom verkstadsindustrin tidigare, men han är öppen för alla typer av arbete! Det är bara att höra av sig, vi finns i telefonkatalogen och på hitta.se.