Arbetskamraterna fick en trevlig kväll ihop

Att arbeta som taxichaufför är på sitt sätt både väldigt socialt – och väldigt ensamt. Man träffar ju sina kunder hela tiden, men kontakten med de egna arbetskamraterna blir kanske inte så frekvent. Därför tyckte Åsbo Taxis växeltelefonist Tina Bergman att hon och några av hennes kollegor behövde en helkväll på Bowla.net tillsammans. Söderås Journalen höll med!
– Vi behövde komma ut och träffas lite privat och koppla av tillsammans, tycker hon.

Filebuffé

För det är ju så att under arbetstid hinner chaufförerna bara träffas som hastigast över en kopp kaffe mellan körningarna, och då blir det ju oftast ”jobbsnack” några minuter innan man måste hasta iväg igen. En bowlingkväll med tillhörande filébuffé var precis det som behövdes för att svetsa samman gruppen.
– Det var lite varierande nivå på bowlingkunskaperna – någon hade tävlat i klubb, någon hade spelat i Korpen och några hade inte riktigt samma erfarenhet, så det blev en trevlig kväll på alla sätt.