Modevisning i Klippan

Inger Månsson från Bunkeflostrand har haft stuga i Lycke utanför Klippan i 30 år. Nu när hon är nybliven pensionär kommer flyttlasset att gå dit för gott. Och även om hon inte flyttat än har Inger redan börjat göra sig hemmastadd i Klippan. Tillsammans med Klippans Köpmannaförening arrangerar hon nämligen en modevisning på Best Western Hotell Klippan den 25 oktober klockan 19.
– Medverkande butiker är Nya Basthi, Gunns Mode, Nova, Sko-Rönne, Guld o Silversmedjan och Glasögonhuset. På dessa ställen hittar man också biljetter för 100 kronor per person, och då ingår kaffe, kaka och lite annat tilltugg.

Känd konferencier

Konferencier för tillställningen blir TV-mannen Bertil Svensson, känd från till exempel Sköna Söndag, Fråga Lund och Mitt hem och min trädgård.
– Han bodde ju dessutom i Klippan under sina skolår, så det känns roligt att han medverkar.

Alltid modeintresserad

Då hon är utbildad vid Tillskärarakademin och bland annat arbetat som textillärare har Inger alltid varit intresserad av mode och kläder. Under sina år i Klippan har hon varit en flitig kund i butikerna, och när hon blev pensionär föddes tanken om att skapa en modevisning. När Inger fick positiv respons från såväl Klippans Köpmannaförening som Klippans kommun rullade det på. Den 25 oktober kan vi alltså se resultatet av Ingers ansträngningar.
– Jag är naturligtvis glad och tacksam att Klippans kommun, Best Western Hotell Klippan, Bjärhus, ICA Kvantum, Fenix, Maywis Blomsterhandel, Brohällan, Görans Ljud & Bild och Adapt Media ställer upp som sponsorer, och vill hälsa alla besökare välkomna till en trevlig kväll!