Cramos lift ett lyft för Kjell Nilsson!

Med ryggproblem, sviktande balans och trägavlar som behöver målas om var 74-årige Kjell Nilsson från Klippan en given vinnare av månadens tävling. Istället för stege kan han nu lätt och behändigt använda en släpvagnslift från Cramo.

För att hitta rätt typ av släpvagnslift har Tony Eriksson på Cramo varit och inspekterat omgivningen kring Kjell och hans frus 1 ½-plans villa.
– Sist gavlarna skulle målas om fick vi riva ner en mur för att komma åt, berättar Kjell Nilsson.

Men med hjälp av den lift som Kjell får hyra av Cramo kommer inte detta att behöva göras.

Ett säkrare alternativ

Att stå på stege 10 meter upp med målarburk och pensel är inte att rekommendera. Det är då man ska ta till hjälp av Cramo menar Tony Eriksson.
– Rent generellt tror privatpersoner att det är extremt dyrt att hyra maskiner. Då brukar jag be personen ifråga att komma ner till depån, så går vi över vad han eller hon behöver. Det kan vara värt den där extra kostnaden med tanke på att du sparar på din kropp.

Ingen fråga är för dum

Cramo har alltifrån grävmaskiner på 29 ton och liftar som når 52 meters nöjd ner till enklare handmaskiner som till exempel skruvdragare.
– Vi som arbetar på Cramo har service som ledord, och försöker alltid att vara tillgängliga för våra kunder. Har du hyrt en maskin hos Cramo över helgen och behöver support med den, då är det bara slå en signal, så löser vi det! Ingen fråga är för dum!

Och det är ingen tvekan om att Kjell Nilsson är tacksam över vinsten då han nästan skiner ikapp med solen då han kliver upp i liftens korg. Nu kommer han att få en vacker villa inför sommaren utan att behöva få ont i kroppen!