Vinnaren av Massage- och laserbehandling hos Ce friskvård!

10 timmar framför en dator måndag till fredag sätter sina spår i rygg och nacke. Det vet Maria Lindahl, vinnaren av månadens tävling i Söderås Journalen. Förutom ständig värk har även andra saker i livet varit kämpiga, bland annat drabbades hon för 1,5 år sen av borrelia som hon först för en månad sedan tillfrisknat från. Det här fick oss på Söderås Journalens redaktion att känna: den här tjejen är värd en stunds avkoppling med massage!

Bredvid massören Claes Engström på CE friskvård sitter en ung och sportig kvinna. Eller i alla fall var det så för 1,5 år sedan då hon tränade innebandy två gånger i veckan plus en match. Men så var det den där lilla fästingen som gjorde så stor skillnad på Marias liv.
– En vecka efter bettet syntes det en röd ring och då förstod jag att det kunde vara borrelia.

På Maria satte sig sjukdomen på benen. Hon hade svårt att gå, hon fick hasa sig fram, och vissa dagar var det bara att ligga i sängen. 1,5 år senare är hon på fötterna igen och vill ta upp den massage som hon brukade unna sig var femte vecka.

Behandling med medicinsk laser

Förutom massage ska hon också få testa på något nytt – nämligen behandling med medicinsk laser. Det var i slutet på förra året som Claes Engström köpte in det portabla handstycket som ser ut som en stor penna.
– Kombinerar man laser och massage når man djupare och får ett bättre resultat. Laserstrålen
tränger in i sena eller muskel eller påverkar nerv, förklarar Claes Engström.

Smärtfritt och utan biverkningar

Efter en stunds massage ligger nu Maria avslappnad på britsen och Claes placerar lasern lätt mot huden på hennes nacke. Han försäkrar om att det inte kommer att kännas någonting.
– Lasern är helt fri från biverkningar och hur många metoder är det?

Efter massagen ser Maria sådär härligt avslappnad ut och det behövs knappast frågas hur det känns.
– Det känns väldigt bra, intygar hon.

Givetvis krävs det fler besök hos CE Friskvård för att uppnå full effekt, minst tre förklarar Claes Engström. Då är det ju en väldig tur att Maria vann två besök till!