Premiär för Jesus Christ Superstar i Oderljunga!

Under påskhelgen förvandlas Oderljunga kyrka till spelplats för rockoperan Jesus Christ Superstar.

Alla 820 biljetter till de tre föreställningarna är sedan länge slutsålda, men det kan finnas en chans att köpa eventuella returer i dörren samma dag. På Perstorps församlings hemsida berättar projektledaren och kyrkomusikern Aase Ericsson att det är det största musikevenemanget som gjorts i byn och att det var en självklarhet att handplocka sångarna lokalt. Utöver sångarna medverkar fem av församlingens körer, bland annat gospelkören Arise, samt olika musiker.
– Särskilt stolt är jag över att Patrik Dahlin, vår riksspeleman på nyckelharpa, ska vara med. Det är inte många som kan skryta med det, säger Aase Ericsson.

Speldagar

Långfredag 6/4 kl 18
Påskafton 7/4 kl 16
Påskdagen 8/4 kl 18