Vinnaren av “Gör om mig”!

Söderås Journalens ”Gör om mig”
-tävling är en av våra mest populära tävlingar, och vi får varje år in många tävlingsbidrag att välja och vraka mellan. I år fastnade vi för Anneli Nilsson, som är nyinflyttad till Klippan från Höganäs sedan årsskiftet. Hon fick en ny stil med hjälp av kläder från Basthi, samt med klippning och sminkning av Salong Klipp & Kryll. Resultatet ser du här intill.
– Allting gick jättebra! Jag hade lite fjärilar i magen innan, och var orolig för hur det skulle gå, men det blev bättre än vad jag vågat hoppas.

Salong Klipp & Kryll första stoppet

Första stoppet var Salong Klipp & Kryll, där Lotta Ström hjälpte Anneli med färgning, klippning och slingning, vilket gav Anneli en lite annan stil bara det. När sedan Elin Olsson sminkade henne var första halvan av
”makeovern” genomförd.
– Jag har haft småbarn i många år, och då blir det inte att man lägger pengar på sig själv. Jag har inte varit hos en ”riktig” frisör på säkert 10 år, men nu kommer jag definitivt att återvända till Klipp & Kryll i fortsättningen.

Rätt på första försöket

Därefter blev det en promenad bort till Basthi, där Anneli fick hjälp av butiksägaren Carina Nilsson med att välja ut kläderna som syns på bilderna. Anneli imponerades av att det gick så snabbt för Carina att plocka fram något som Anneli kände sig nöjd med.
– Hon frågade lite om vad jag brukar ha på mig för kläder och vad jag skulle kunna tänka mig, och det blev faktiskt rätt på första försöket! Det var fantastiskt duktigt av henne.

Viktminskning med hjälp av SlankaShopen

Även Carina på Basthi kan räkna med fler besök. Anneli har nämligen gått ner rejält i vikt under hösten. Med hjälp av Marie Lindhe på SlankaShopen och hennes pulversoppor har Anneli tappat hela 20 kilo de tre senaste månaderna. Och hon är inte färdig än! 10 kilo till är det tanken att det ska bli.
– Jag berättar om SlankaShopen för alla som vill höra på och är oerhört nöjd. Marie och Lisa både peppar och berömmer, och har har varit ett stort stöd. Man blir en helt ny människa när man går ner i vikt – och det blir även roligare att handla kläder.