Folk i jultankar..

Alla har vi väl speciella julminnen, många av dem säkerligen förknippade med julklappar. Söderås Journalen tog en tur nedför Storgatan och passade på att fråga några julshoppare vad som var den bästa julklapp de någonsin fått (fråga 1) och vad de önskar sig i år (fråga 2).

Li Bondesson, Klippan

1. Det var nog när jag var liten och fick ett lapptäcke som min mormor hade gjort själv. Jag fick den några år efter att hon hade gått bort, och lapptäcket var förknippat med mycket minnen.
2. En ny digital systemkamera från Nikon, som man både kan fotografera och filma med.

Clara Nielsen, Kristianstad (på besök i Klippan)

1. En dockvagn som jag brukar köra runt med.
2. Mer dockor!

Christel Becke-Hansson, Klippan

1. Vi var i Thailand över jul när min man fyllde 50, och det blev ju en julklapp i sig att komma dit. Det var skönt att slippa alla ”måsten” och kunna sola, bada och koppla av.
2. Jag jobbar ju på biblioteket, så jag får väl önska mig böcker! (skratt). Jag är allätare, så jag blir glad för vilken bok jag än får.

Curt-Olle Ottosson, Klippan

1. Jag fick en trehjuling när jag var ett och ett halvt. Det är mitt första minne överhuvudtaget faktiskt. Jag kommer ihåg att jag cyklade hela julaftonen i korridorerna hemma hos mormor och morfar, och att jag knappt orkade gå dagen efter! (skratt)
2. Ingenting – jag har det mesta jag önskar mig och lägger krut på barnbarnen istället.

Jimmy Nilsson, Klippan

1. När jag fick ett Playstation när jag var liten. Jag hade haft ett gammalt Nintendo innan, så jag kommer ihåg att jag blev riktigt glad.
2. En fotbollsresa till England för att kolla på mitt favoritlag Manchester United. Det är en liten dröm faktiskt.