Vinn mors dags-middag!

Vill du hylla din mamma lite extra på mors dag?

Kanske rentutav ta med henne till E&T Catering i Stidsvig och äta en riktigt god måltid? Skriv i så fall ner varför just din mamma förtjänar en middag på mysig restaurang och skicka in till Söderås Journalen. Värdet på middagen är 1 000 kronor, så vill du ta med fler personer än dig själv och din mamma så får du lägga till resten av summan själv. Men 1 000 kronor är ju en riktigt bra bit på vägen, eller hur?

För att kunna komma ifråga för vinsten måste du ha möjlighet att besöka E&T Catering på mors dag, som i år infaller söndagen den 29 maj. I ett kommande nummer av Söderås Journalen gör vi ett reportage om ert restaurangbesök. Skicka in en motivering till Söderås Journalens redaktion, så väljer vi ut den mamma som vi tycker förtjänar en god middag allra mest. Vi behöver ditt svar senast måndagen den 2 maj 2011. Adressen är som följer:

Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 KLIPPAN

Märk kuvertet ”Mors dags-middag”