Vi erbjuder marknadsföring för alla!

Branschregister + Klippanshopping.se + Söderås journalen

  • Har du tillräckligt med uppdrag och försäljning?
  • Tappar du kunder då och då?
  • Är det är svårt att skaffa nya kunder?
  • Tycker du att det är för dyrt att annonsera i dagstidningar?
  • Är du trött på alla olika telebolags dyra räkningar för “Gula sidor” och ”Fetrader”?
  • Tror du att de flesta i Klippan, Kvidinge, Östra Ljungby, Ljungbyhed och Röstånga känner till vad du är bra på?
  • Tycker du det är viktigt att göra reklam för din verksamhet på något sätt?
  • Tycker du att det kan vara värt en 100-lapp i månaden om ditt företagsnamn kunde nå ut till 9400 hushåll och 940 företag en gång per månad?

Håller Du med om det flesta av påståendena så har vi lösningen för dig!

Du läser just nu i Söderås Journalen. Den delas ut gratis till alla hushåll och företag i Klippan, Kvidinge, Östra Ljungby, Ljungbyhed och Röstånga. I Söderås Journalen kan man annonsera sitt budskap i små annonser och upp till helsidor. Du tycker kanske inte du behöver få ut ditt budskap på detta sätt och därför annonserar du inte alls.

Nu har vi skapat en möjlighet att till en liten kostnad ändå kunna vara med och visa ”att man finns” genom att vi i varje nummer kommer att ha ett Branschregister. Där presenteras företagen med namn, adress, telefonnummer i just den bransch du vill synas i. Vill du ha med web- och mailadress går det också bra.

Vill man utveckla Branschregister-reklamen så har vi också ett annonsforum på Klippanshopping.se. Här finns c:a 320 företag med i databasen. 80 av dem har valt att ha utökad information om sitt företag. Har man en annons i Söderås Journalen kommer den på automatik med på företagets sida. Man kan också själv lägga in Erbjudande och Information på sin sida. Gå gärna in och kolla själv!

Om du vill vara med i Söderås Journalens Branschregister eller Klippanshopping.se så fyll i formuläret här och skicka in den till oss så fort som möjligt!

De företag som redan abonnerar på en egen sida på Klippanshopping.se kommer på automatik med i Bransch-registret.

Så tveka inte, för billigare reklam som sprider dina företagsuppgifter till 9400 hushåll och 940 företag 11 gånger om året (vi vilar i juli) tror vi inte du hittar!

Känn dig Välkommen att vara med!