Vann klänning – fick träffa designern på köpet!

Det blev dubbel jackpot för Monica Sjökvist när hon vann möjligheten att välja ut vårkläder på Nya Basthi. Hon hittade en fantastiskt fin klänning i 30-talsstil som hon blev mycket nöjd med – och av en ren slump så var designern på plats i butiken när Monica var där!
-Hon hette Emmy och var en jättetrevlig och duktig tjej som gör fräcka kläder.

Första gången

Monica brukar aldrig vara med i några tävlingar, och har aldrig tidigare försökt att vinna något i Söderås Journalen. Men den här gången kände hon att tävlingsannonsen var skriven direkt till henne.
– Min dotter ska gifta sig i sommar, och jag är dessutom bjuden på ett annat bröllop – och då behöver man ju lite nya festkläder
Monica satte sig ner och skrev ihop ett brev där hon berättade om vad som var på gång, och efter några veckor fick hon ett samtal från Adapt Media som förkunnade att hon hade vunnit.

Precis rätt stil

Hur gick då tankegångarna när hon skulle välja kläder? Jo, Monica hade en tanke om vad hon ville ha, men var inte säker på att hon skulle hitta det. Direkt när hon kom in i Nya Basthis lokaler så hängde den där – den körsbärsprickiga 30-talsklänningen från Emmy Design.
– Det var precis den stilen jag hade tänkt mig från början! Jag gillar när det är figurnära och kvinnligt, och den här klänningen var precis i min smak.