Old Corner till salu

Hon har haft sin butik på Storgatan i över tio år. Som nybliven 78-åring tycker hon att det skulle vara roligt om någon ville ta över hela rörelsen. Det skulle glädja Else att den därmed lever vidare som ett bra inslag i Klippans Centrum. Alltså, Old Corner skall nu säljas. Är du intresserad av antikviteter och gamla saker? Känner du att det är dags att prova på något nytt? I så fall finns det en utmärkt möjlighet nu!
– Numera är det ju väldigt populärt med antika saker. Intresset för detta ökar bland folk mer och mer. Inte minst kan man se detta fenomen i TV-program som till exempel Antikrundan. Intresset för gamla fina saker kryddas dessutom med att man har trevligt på samma gång, inte minst med alla intressanta männsikor som man träffar.

Fina kontakter

Else tycker det känns bra att ha tagit beslutet att sälja Old Corner. Hon har trivts utmärkt under alla år, men nu är det tid att gå vidare. Det hon kommer att sakna allra mest är kontakten med kunderna.
– Jag har fått många fina kontakter med människor som kommer in hit och som är intresserade av samma saker som jag själv.

Spekulanter se hit

För hugade spekulanter kan vi passa på at berätta att butiken på Storgatan 44 är hela 146 kvadratmeter stor och innehåller fem skyltfönster. Läget är det allra bästa möjliga det går inte att vara mer ”mitt i centrum” än så här.
– Många som bara är på väg förbi och som egentligen inte haft ett ärende hit kommer ofta in på spontanbesök eftersom de blir intresserade och vill se vad här finns för fynd att göra.

– Rörelsen kan överlåtas totalt med logotyp, telefon, reklamskyltar samt alla varor och inventarier enligt överenskommelse. Lokalhyran ligger på rimlig Klippan-nivå, och försäljningspriset kan säkert köparen och jag hitta en lämplig nivå på.

Många auktioner

Att hålla en antikvitetsaffär igång innebär att man hela tiden måste vara på tå och leta efter nya varor. Else har därför varje torsdag stängt butiken för att då försöka hitta nya saker och fynd.
– Jag har handlat mycket på auktioner och på loppmarknader. Även i dödsbon har man kunnat hitta en hel del bra saker.

Är du intresserad av att ta vid där Else Bentzen slutar. Se då annonsen här intill för kontaktuppgifter.