Mer färg på tillvaron

14-årige David Lindholm från Klippan var trött på sitt helvita pojkrum. Därför passade han på att skicka in ett tävlingsbidrag när Söderås Journalen tillsammans med FB Måleri och Colorama lottade ut möjligheten att få ett rum målat och tapetserat.
– Det blev jättefint, jag blev verkligen nöjd med fondtapeten och de nya färgerna, säger han.

Pappa också nöjd

David har under en lång tid velat måla någon eller några väggar i sitt rum svart, men pappa Paul Lindholm har inte tyckt att det var någon bra idé. Men nu när David tog saken i egna händer och anmälde sig till Söderås Journalens tävling fick han snällt ge vika.
– Han tyckte ändå att det blev ganska bra när det var klart, skrattar David.

Resultatet kan du se här intill. David valde två sorters tapeter, en svart och en grön och plockade dessutom ut en fondtapet i samma serie, som blev pricken över i:et.
– Eftersom jag hade haft helvitt tidigare ville jag ha lite starkare färger.

Stor överraskning

David, som är en av de yngsta tävlingsvinnarna i Söderås Journalens historia, trodde aldrig att han skulle ha en chans på priset. Men vi på Söderås Journalens redaktion föll för brevet han skickade in.
– Jag trodde inte att det var sant när ni ringde. Jag var inte alls beredd på att vinna, men det blev en glad överraskning.