Vinn gratis renovering!

Januari, februari och mars är de månader på året då flest svenskar renoverar sina bostäder. Har du funderat på att måla eller tapetsera men inte riktigt kommit igång? I så fall är det här tävlingen för dig!

Söderås Journalen ordnar nämligen så att en lycklig vinnare får ett rum ommålat och tapetserat. Vi samarbetar med Klippanföretagen Colorama och FB Måleri, som river ner dina gamla tapeter och sedan målar och sätter upp nya. Är du intresserad av att vinna detta fina pris som skapar lite extra ljus i vintermörkret? Här är förutsättningarna:

• Rummet du vill ha omgjort ska vara max 25 kvadratmeter.
• Vi förutsätter att det sitter ”normala” tapeter på väggarna. Med ”normala” menar vi att de lätt kan rivas ned från väggen de sitter på utan att väggen därefter behöver bredspacklas.
Vinnaren kommer att utses av Söderås Journalens redaktion. När arbetet med rummet är slutfört kommer vi att göra en artikel som kommer att finnas med i ett kommande nummer av Söderås Journalen. Skicka in en bild på det rum du vill ha omgjort och en motivering till varför just du ska vinna det här priset.

Du skickar in ditt tävlingsbidrag till följande adress:
Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 KLIPPAN

Märk kuvertet med ”Renovering”
Vi behöver ditt bidrag senast den 1 februari 2011