Pizzeria Hörnan presenterar nya goda rätter!

Pizzeria Hörnan i Klippan kommer efter årsskiftet inte bara att servera pizza och kebab. Då kan nämligen de som är sugna på plankstek, pasta och olika kötträtter beställa även detta på Pizzeria Hörnan.
– Vi vill utveckla menyn och erbjuda lite mer variation, och kommer även att göra en satsning på sandwichpizzor, eller langos, som man också kan kalla dem, säger ägaren Yasar Milli.

Lyssnar på kunderna

Pizzeria Hörnan försöker alltid att lyssna på kundernas synpunkter. Det har hänt ibland att pizza- eller kebaköpande kunder frågat varför de inte har annan mat på menyn, och när Yasar Milli hört den frågan ett antal gånger började han fungera på att utöka.
– Jag har en släkting som är kock och som verkligen kan restaurangbranschen, så vi kommer att ha nytta av hans kunskaper.
Genom att jobba tillsammans får vi det bästa av två världar – han kan restaurangbiten och jag har jobbat med pizza länge, säger Yasar Milli.

Många nya rätter

Målet är att locka en delvis ny kundkrets – de som gärna vill äta restaurangmat. Detta ska man försöka uppnå genom att presentera en mängd nya, vällagade kompositioner. Ett Dagens Pasta-alternativ tillkommer.
– Våra pastarätter ska vara lite mer speciella så vi kommer att plocka fram lite mer avancerade recept, som riktigt ska få det att vattnas i munnen på kunderna, säger Yasar Milli.
Förutom att utöka med pasta blir det alltså en mängd nya kötträtter på Pizzeria Hörnans meny efter årsskiftet. Den nya menyn kommer att skickas ut som
reklam, och det är från och med utskicksdatumet den gäller.
– Vi kommer att erbjuda alltifrån lövbiff till schnitzel, entrecote och black & white. Det blir riktigt fina köttbitar som kunderna kommer att uppskatta väldigt mycket, det är jag säker på, säger Yasar Milli.

Bra råvaror

Annars rullar det på som aldrig förr för Pizzeria Hörnan. Man har sin kärna av stamkunder som handlar med jämna mellanrum, men även nya kunder hittar dit i strid ström.
– Alla trivs och tycker att de får god mat och bra service. De är glada och tacksamma när de är här, och då blir vi också glada och tacksamma.
Att arbeta med bra råvaror är A och O för Yasar Milli. Dessutom arbetar han så lite som möjligt med halvfabrikat.
– Vi bakar pizzadeg på recept och gör alla såser och pizzasallad själva, säger han.