Därför är jag abonnent på Klippanshopping

Martin Johansson, Mojo Betong & Bygg

– Vi arbetar hela tiden med att synas i olika områden, och har haft många kunder utanför Klippan tidigare. Därför är Klippanshopping.se ett bra forum. Vi vill nå de lokala kunderna på ett annat sätt än vad vi gjort innan.

Violeta Regjepaj, Salong One Step Ahead

– Jag annonserar i Söderås Journalen då och då, och läser alltid tidningen när det kommer. När jag läste om Klippanshopping.se i ett nummer tänkte jag att man kanske skulle prova att vara med där också. Jag hör från kunder att de läser Söderås Journalen, och då tittar de säkert på Klippanshopping.se också. En lokal hemsida med företagsinformation gör det lättare för folket som bor här att hitta dit de vill.

Anders Hallberg, BilPartner i Klippan

– Klippanshopping.se är ett bra initiativ som ligger i tiden. Jag tror mycket på att vi som har företag i Klippan måste samarbeta och behålla kunderna här. Vi brukar marknadsföra oss i tidningar och med direktutskick annars. Det ska bli spännande att se vad Klippanshopping.se kan ge.

Ann-Therese Blomberg, Smörgåskupén

– Vi vill locka fler kunder så klart. Vår hemsida kan inte hittas via Google av någon konstig anledning, men eftersom många läser Söderås Journalen och kanske även Klippanshopping.se ville vi prova att vara med där också.

Thomas Nielsen, Glaskonst

– Vi har annonserat i några olika kataloger tidigare, men har dragit ner på det. Det är inte så många som söker efter företag på det sättet längre. Klippanshopping.se är också ett sätt för oss som ligger lite utanför Klippans centrum att synas. Vi får mycket turistbussar hit, men vill även nå Klippanborna. Det gäller att stärka sin position så att man inte glöms bort.