Willez lockade storpublik

Klippanborna gick som vanligt man ur huse för att fira att det bara är dryga fyra veckor kvar till jul. Kommunens nya julbelysning, som fått så mycket beröm de senaste veckorna, lyste upp Storgatan, där nyfikna flanörer gick i butiker, serverades glögg och pepparkakor och underhållning. Och vi tror nog att butikerna och alla medverkande föreningar ursäktar, men den stora publikdragaren den här dagen var Willez.

Ljungbyhedsbandet har ju tagit Sverige med storm under hösten och gjort succé i SVT:s Dansbandskampen. Dagen efter att de klarat sig vidare ytterligare en vecka spelade Willez några låtar på Storgatan utanför Carlssons Kläder. Det måste ha varit längesedan som Storgatan var så igenproppad med folk. Folk trängdes i många led för att få en skymt av Ljungbyheds dansbandskämpar. Klippanshopping.se och Söderås Journalen var så klart ute med kameran i högsta hugg, och serverar här ett bildcollage från festligheterna.