Vinn julbord hos Vincents Kök!

Varför inte prova på ett julbord med fransk touch?

På Vincents kök i Perstorp samsas den klassiska svenska julmaten med Vincent Cafaxes egna franska specialiteter. Du som är nyfiken på dessa, har nu din stora chans. Författa en motivering och berätta varför just du förtjänar ett gratis julbord på Vincents kök, så väljer vi på Söderås Journalen ut en vinnare. Du får så klart ta med dig en person som också bjuds på ett julbord. Du betalar själv för dryck, resten bjuder Söderås Journalen och Vincents kök på.

I ett kommande nummer av Söderås Journalen gör vi ett reportage om dig och din vinst. Vi behöver ditt tävlingsbidrag senast måndagen den 29 november 2010. Du väljer själv vilken decemberhelg du vill komma. De datum som finns att välja mellan är följande:
3-5 december, 10-12 december och 17-19 december

Skicka in ditt bidrag till följande adress:
Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 KLIPPAN

Märk kuvertet ”Julbord”