Hos Maywis Blomsterhandel förbereder man sig för den härliga julen

Maywis Blomsterhandel Eftr har fullt upp inför julhandeln. Redan nu i november har man börjat planeringen inför julskyltningen den 28 november.

– Vi kommer att vara lite hemliga och täcka för skyltfönstret på lördagsnatten, så att det blir en överraskning för alla besökare på julskyltningen, säger ägaren Maria Frohm.

Traditionellt och stilrent i ett

Utan att avslöja hur skyltfönstret kommer att se ut så kan Maria Frohm ändå berätta lite om hur tankarna har gått under planeringen.
– Man måste försöka nå både de som gillar det mer traditionella och de som gillar den trendiga stilen. Temat kommer att bli romantisk jul – då hoppas vi kunna nå så många som möjligt.

Årets höjdpunkt

Den riktiga julruschen tar sin början kring Lucia. Då ska det sättas ihop julgrupper i mängder. Maywis Blomsterhandel Eftr är Klippans enda Interfloraanslutna butik, så man har dessutom mängder av leveranser hem till dörr.
– Julen är verkligen årets höjdpunkt. Man har att göra vid de andra högtiderna också, men julen är så pass utdragen att det blir mycket jobb fördelat på en lite längre period. Det är mycket att göra men det är bara roligt, säger Maria Frohm.

I övrigt hjälper Maywis Blomsterhandel Eftr till med allt när det gäller blommor. Man är specialister på blommor till begravningar samt brudbinderi.
– Vi ser till varje kunds behov och önskningar och levererar det kunden vill ha.