Vinn ”Gör om mig”!

För femte året i rad är det dags för Söderås Journalens succétävling gör om mig.

En lycklig vinnare får först göra ett besök på Huvudsalongen i Klippan, där han/hon får en gratisklippning. Kanske blir det en helt ny frisyr? Det är helt upp till vinnaren i fråga. Därefter går vi vidare till Gunns Mode eller Carlssons Kläder (beroende på om det är en manlig eller kvinnlig vinnare) och väljer ut lite kläder.

Skicka in en bild på dig själv, eller på den person du föreslår, om du föreslår någon annan, samt en motivering till varför just du eller någon närstående förtjänar det här priset. Söderås Journalens redaktion väljer därefter ut en vinnare. I ett kommande nummer av tidningen gör vi ett reportage om vinnaren.

Ditt tävlingsbidrag vill vi senast den 1 november 2010 på följande adress:
Adapt Media, Norra Skolgatan 2, 264 33 KLIPPAN
Märk kuvertet med ”Gör om mig”.