Rebecka & Liam

Anmäld av systern – anade ingenting
Rebecka Persson från Klippan fick en riktig chock när telefonen ringde och Anna Rosén Jönsson från Adapt Media förkunnade att hon hade vunnit Söderås Journalens månadstävling. Den här gången lottade vi nämligen ut en gratis babyfotografering.
– Jag hade sett annonsen själv och funderade på att anmäla mig, men jag tänkte att ”jag vinner väl ändå inte” och sedan blev det ingenting. När jag förstod att min lillasyster hade anmält mig blev jag jätteglad, säger Rebecka Persson.

Rörd av brevet

Det var nämligen Rebeckas yngre syster Johanna som skickade in ett fint handskrivet brev till Söderås Journalen där hon anmälde sin syster till tävlingen.
– Jag blev väldigt rörd av det. Hon hade skrivit så fina saker om mig i brevet, säger Rebecka Persson.

När det var dags för fotografering av lille Liam, som kom till världen den 2 juni år, fick den lille parveln ett slag av klassisk scenskräck.
– Ja det var ju typiskt. Han brukar vara jätteduktig på att le annars, men det satt långt inne. Men jag är jättenöjd med bilderna, de blev väldigt fina.