Avslappningsmassage på badhuset

Klippans Badhus har i många år erbjudit idrottsmassage via Andrea Hammarström, som är badmästare, simlärare och massör. Sedan ett år tillbaka har man även breddat verksamheten och etablerat ett samarbete med Christina Ottosson och hennes företag Navitas Spa. Christina är certifierad massör och spaterapeut.
– Jag erbjuder klassisk svensk massage, och även spamassage. Det går att boka antingen genom att ringa till badhuset, eller så kan man ringa direkt till mig och komma överens om en tid, säger Christina Ottosson.

Kul att jobba med människor

Christina Ottosson har alltid haft en förkärlek för träning och friskvård, och för några år sedan valde hon att gå en massageutbildning. Hon har under de senaste åren arbetat bland annat på Torekovs varmbadhus samt på olika hotell- och spaanläggningar i Danmark och södra Sverige. För ett år sidan ringde hon till Klippans Badhus och erbjöd sina tjänster.
– Jag trivs verkligen med att jobba med människor. Det är kul att hjälpa folk att må bra, och man träffar verkligen alla typer av personer. Kunderna kan vara allt ifrån någon som har problem med spänningar på grund av ett stillasittande jobb till pensionärer som bara vill ha avslappningsmassage. Många kommer också hit för att kunna stressa ner lite.

Avslappning viktigt

På måndagskvällar anordnar Klippans badhus så kallad måndagssimning för vuxna. Då släcker man ljuset, tänder levande ljus och spelar avslappnad musik. Allting handlar om att slappna av och frigöra positiv energi, något som också avspeglar sig i namnet på Christina Ottossons företag.
– Navitas är latin och betyder energi, och jag tyckte att det passade bra till min verksamhet, säger Christina Ottosson.