Klippanfesten blev välbesökt

Klippanfesten 2010 är genomförd – och den blev precis lika lyckad som vanligt.

Drygt 2 000 personer valde att komma till Klippanfesten på fredagen. Talangjakten och där efter barnunderhållningen inledde fredagsprogrammet. Senare på kvällen stod Sound of Joy, Partypatrullen & Jan Johansen samt Bob Stevens för underhållningen.

På lördagseftermiddagen var det dags för Talangjaktsfinal. På lördagskvällen festade c:a 3000 personer i Stadsparken. Dessa underhölls av Klippanfestens Barnkör, Teater Amabiles Bellman-program, House of Fun och CC & Lee. Allt som allt blev den fjärde upplagan av Klippanfesten mycket framgångsrik med en mysig stämning för både unga och äldre. Vädret var efter omständigheterna bra. Ett regnväder på fredagseftermiddagen innan allt drog igång samt en liten skur på lördagskvällen var den enda nederbörd som föll under helgen.

Söderås Journalen var naturligtvis på plats och dokumenterade trevligheterna.